Contact

Contact

Ik geniet van mijn tweede jeugd

Professioneel voedingsadvies in Gent

Op zoek naar eerlijk en eenvoudig voedingsadvies in Gent? Dat vind je bij Bodystyling Gent. Al jaren helpt de Bodystylingmethode om de gezondheid van jong en oud op een haalbare manier te verbeteren. Bij ons geen extreme eetpatronen of onleefbare diëten, maar écht advies van gediplomeerde diëtisten. Maak vandaag nog je afspraak bij Bodystyling Gent en geniet van het gezondere leven.

Gemakkelijk en lekker genieten

Bodystyling Gent doet niet mee aan crashdiëten die leiden tot een hongergevoel, lusteloosheid en jojo-effecten. Wij gaan voor volwaardige voeding met oog op lange termijn. Onze gediplomeerde diëtisten brengen je stapsgewijs tot een gezonder voedingspatroon. Zo leer je op een haalbare én aangename manier om gezonder te eten. Dankzij de zuivere en evenwichtige samenstelling ga je je weer vitaler en gelukkiger voelen. Naast onze standaardschema’s hebben wij ook een uniek eiwitrijk programma voor mensen met een te hoge BMI: het Heltiproprogramma. Contacteer ons voor meer informatie.

Wij helpen je verder

Bodystyling Gent geeft gezond en haalbaar voedingsadvies. Wil jij ook de eerste stap zetten? Neem dan contact op met onze gediplomeerde diëtisten in Gent. Je kunt ons telefonisch en via het contactformulier op deze website bereiken.