Contact

Contact

Welke huid verdien jij?

Skinrevita is hét antwoord voor huidverjonging in Gent

Skinrevitabehandeling biedt een huidverjonging in Gent die écht werkt bij Bodystyling Gent. Een Skinrevitabehandeling is zoveel meer dan zalig ontspannen na een Bodystylingoefensessie. Het is een unieke kuur die de huid verstevigt en jouw vitaliteit verhoogt. Wil je meer te weten komen over Skinrevita? Neem dan zeker contact met ons op. Bodystyling Gent is telefonisch en via het contactformulier bereikbaar.

Skinrevita: verstevigt, revitaliseert en ontspant

Met een Skinrevitabehandeling maken we de huid weer strakker en cellulitis werken we weg. Aan de hand van verrijkte zuurstof gaan we tijdens de kuur afvalstoffen in het lichaam vrijmaken en vlot afvoeren. Zo krijg je een strakkere en gladdere huid die zich weer mooi aan het lichaam aansluit. Bovendien werkt de behandeling eerst heerlijk ontspannend en daarna oppeppend. Een lichaam vrij van afvalstoffen en met weer een stralende huid.

Heb je nog vragen

Heb je nog vragen over huidverjonging? Of wens je meer informatie over de beschikbare Bodystylingprogramma’s bij ons in Gent? Dan horen we het graag. Ons enthousiaste team staat steeds voor je klaar met professioneel en betrouwbaar advies. Je kunt ons telefonisch of via het contactformulier op deze website bereiken. Wij helpen je dan zo spoedig mogelijk verder.